Over mij

Leuk dat je me hebt gevonden!

Mijn naam is Jaap en ik ben content marketeer. Ben jij op zoek naar een nieuwe website of is het tijd voor een nieuwe look van jouw online visitekaartje? Dan help ik je daar graag bij.

Mijn specialiteit is het maken van jouw website in WordPress. En waar mensen claimen dat er geen geheimen meer voor ze zijn word ik juist enthousiast van nieuwe ontdekkingen en mogelijkheden om jouw website een tot een mooi uithangbord te maken.

Naast het design van jouw website zorg ik ook voor content. Dat kan natuurlijk eenmalig zijn waarna je zelf het stokje overneemt, of meer structureel. Wat jij wil!

Content zorgt ervoor dat je website up-to-date blijft, goed vindbaar is en dat je informatie actueel blijft. Dat helpt je bezoekers je te vinden en op jouw website te blijven.

Google rankt websites op relevantie. Eén van de belangrijkste aspecten voor een goede ranking is content. Weet jij de vragen van jouw publiek te beantwoorden, dan ben je relevant en dus scoor je goed bij de zoekmachines. Zorg er dus voor dat jouw website voorzien van goede content zodat je relevant blijft voor jouw publiek.

Een ander aspect voor een goede ranking is de bruikbaarheid (UX) van je website. Dat wil zeggen, snel, makkelijk en overzichtelijk. De bezoeker moet snel zijn vraag beantwoord zien of vinden wat hij zoekt. Een goed werkende site is dus net zo belangrijk als goede content. Pak die zaken (samen met mij) aan en je hebt binnen de kortste keren een website die weer helemaal actueel is.

Zoek je een nieuwe website of wil je eens praten over een vernieuwing? Neem contact met me op!