Gaspedaal

In opdracht van Gaspedaal (DPG Media) schrijf ik verschillende artikelen voor Gaspedaal.nl.

Artikelen zijn rond de 600 woorden en vergelijken reviews van verschillende media op een aantal aspecten. Doel van de artikelen is traffic te genereren naar Gaspedaal.nl en ‘zoekenden’ te ondersteunen bij het maken van een keuze.

De doelgroep is de analytische zoeker. Hij/zij vindt de zoektocht naar een nieuwe auto leuk en doet dit ook graag voor anderen. Ze hebben graag veel informatie tot de beschikking en hanteren veel criteria om te vinden wat ze zoeken. Verder maken ze graag een goed geïnformeerde beslissing voor hun aankoop.

SmarteR vernieuwd logo

Marte van Dijk zocht een nieuw logo omdat ze een nieuwe weg ging inslaan. Marte zocht een manier om het logo persoonlijker te maken, daarom zijn we tot de Enso gekomen die op de achtergrond is afgebeeld.

Daarnaast hebben we gekozen voor een ‘grungy’ lettertype, volgens Marte is ‘grungy’ haar middle name.

Enso

De Enso staat voor absolute verlichting, kracht, elegantie, het universum en mu (de leegte). De enso kaarakteriseert zich door minimalisme en is geboren uit Japanse estethiek (bron).

Kleuren

De kleuren goud, blauw en groen komen voort uit de wens om meer aardse tonen te gebruiken. Deze gebruik ik ook op de website waar ik inmiddels mee aan het werk ben geslagen.

Ontwerp van het logo is gedaan in Adobe Illustrator.

To do app – iPhone

Mijn ontwerp voor een eenvoudige to do app om taken te verdelen, bij te houden en af te vinken. Inzetbaar voor persoonlijk en, professioneel gebruik en voor teams om alle taken, details en subtaken bij te houden.

Gekozen voor een luchtig ontwerp met veel ruimte. Geeft ademruimte en overzicht aan de taken die nog gedaan moeten worden.

Design by JAAP in Figma.

Mobile website

Een design voor verkoopsite van high end koptelefoons. Donkere kleuren met neon accenten om gevoel voor high end geluid door te geven.

Voor de flow een checkoutpagina met meerdere betaalopties toegevoegd en een “succespagina” voor de afronding van de aankoop.

Ontwerp gemaakt in Figma

SoundLink

SoundLink verhuurt door heel Nederland licht-, geluids- en video-apparatuur en alle andere materialen die erbij komen kijken om een optreden, beurs of festival tot een succes te maken.

De website van SoundLink was flink verouderd en werd niet meer onderhouden of van updates voorzien. De website heb ik voorzien van een compleet nieuw ontwerp en een nieuwe structuur.

Daarnaast zijn alle visuals vervangen is alle copy up-to-date gemaakt en zijn teksten herschreven. Nieuwe pagina’s zijn voorzien van copy die aansluit bij de rest.

Alva Charging Services

Alva Charging Services biedt slimme laadoplossingen voor bedrijven en medewerkers.

Geschreven content voor de nieuwe website van Alva Charging Services verzorgd. Binnen bestaand ontwerp pagina’s opgebouwd met tekst en visuals.

Tevens content verzorgd voor sociale media, zowel tekst als visuals.

FreesLink

FreesLink is een loonfreesbedrijf dat freeswerk uitvoert voor kleine en grote projecten.

Design, tekst en visuals verzorgd van de website voor FreesLink.

De wesbite opgebouwd in WordPress.

Buro-Trots

Kirsten Gorter is in 2022 Buro-Trots gestart. Vanuit Buro-Trots is Kirsten inzetbaar binnen organisaties als HR-adviseur of leidinggevende.

Website voor Buro-Trots opgebouwd en ontworpen in WordPress. Content geschreven met ondersteunende visuals om het geheel compleet te maken. Daarnaast logo gerealiseerd.